Denis Young

Aluminium art

press THIS for monthly updates!

 

 

10-09-2018

Perfect art work the way it has to be.
Nice job on the aluminum art pieces… Well done!
Ernest Donders, Helmond

 

15-9-2018

Het bijzondere kunstwerk dat wij hebben gekocht bij de Galerie in Eindhoven hangt erg mooi in ons huis!

Waldek en Domenica, Eindhoven

 

23-10-2017

Denis uses Aluminium plate as canvas, before he paints, or screen-prints on it, he first etches the aluminium plate to form outline and layers, somewhat like the French artist Emile Gallé’s cameo vase and lamp. Denis’s art workshop looks and feels more 3D!
William Wong, Los Angeles

 

15-06-2017

Zowel bij m’n moedertje als bij mezelf zijn de werken van Denis niet weg te denken. Deze alu schilderijen komen naar je toe en laten je niet meer los. Dit is niet zomaar een druk op aluminium. Als het absract is, is het een landschap, als het een danseres is, dan leeft zij en maakt ze deel uit van het gezelschap! Erik Frank

 

10-05-2016

De kunstwerken van the Youngsters zijn een genot om naar te kijken. Ik heb nu 2 werken in huis: Warrior en The Eyes en ik hoor regelmatig dat mensen zeggen allerlei verschillende dingen in beide werken te zien. Toegegeven, voor Warrior geldt dat minder dan voor The Eyes, simpelweg omdat dit een portret is. Het gebruikte materiaal geeft ook een heel andere sfeer aan een ruimte dan een ‘standaard’ schilderij of litho.Bovendien zorgt de toegepaste techniek voor een extra beleving: door het reliëf kun je het werk namelijk ook voelen, in plaats van alleen maar zien.

Je ziet en voelt heel duidelijk dat Denis zijn ziel en zaligheid in zijn kunstwerken legt. Saskia weet de werken op een zeer prettige manier onder de aandacht te brengen. Nooit opdringerig maar altijd met passie voor de kunst. De persoonlijke relatie die beide opbouwen met de klant is oprecht en betrokken.

Kortom, ik ben erg blij dat Denis en Saskia heb mogen ontmoeten en zeer gelukkig met de door mij aangeschafte kunstwerken. Rick uit Rotterdam